_______

Vizija i misija

Vodimo se vizijom održive budućnosti i osiguravanja temelja za razvoj inovativnih održivih rešenja.

To ćemo postići našom misijom – doprinos rešavanju globalnih izazova na održiv način kroz pružanje podrške inovativnim, vrednim i motivisanim pojedincima i obezbeđivanje neophodnih resursa i znanja za razvoj startapa, ali i razvoj pravog i funkcionalnog tima, što će rezultovati razvojem rešenja koja imaju visok potencijal da pravovremeno i adekvatno odgovore na globalne izazove.

Best solutions

Naši ciljevi su:

  • Uključivanje što većeg broja ljudi i organizacija u proces valorizacije znanja.

  • Osnaživanje odnosa i saradnje među akterima inovativnog i preduzetničkog ekosistema.

  • Pozicioniranje u ekosistemu i postavljanje pouzdanog stuba koji podržava razvoj novih pristupa tehnologijama i valorizaciji znanja

Naš tim čine iskusni, entuzijastični i visoko motivisani pojedinci, sa 35+ godina kombinovanog relevantnog iskustva.

Tamara Čolić Milosavljević

Suosnivač, CEO

Kristina Stevanović

Suosnivač

Dr Nedeljko Milosavljević

Suosnivač

Rade Rakočević

Savetnik

Best solutions

Naša mreža

Naš rad podržan je i pomognut od strane nacionalnih, regionalnih i globalnih partnera, predstavnika preduzetničkog, inovativnog i startap ekosistema.

  • Sarađujemo sa različitim facilitatorima ekosistema jer verujemo da su zajedničke inicijative najbolji alat za bolje pozicioniranje domaćih i regionalnih startapa na svetskom tržištu.
  • U našoj mreži podrške nalaze se iskusni preduzetnici, biznis konsultanti, investitori, akceleratori i inkubatori, kompanije i organizacije koje pomažu startapima na razvojnom putu.
Best solutions

Karijera

Pridružite se timu EPICentra i steknite praktično iskustvo iz oblasti preduzetništva, inovacija, održivog razvoja i Deep Tech-a!

Podržavamo mlade i ambiciozne ljude koji istražuju tržište rada i počinju da grade svoj karijerni put, a žele da doprinesu stvarnim društvenim i održivim promenama. Ukoliko vas zanimaju inovativne, održive tehnologije i predan rad na njihovom razvoju – javite nam se!