Došli smo do samog kraja programa podrške razvoju deep tech startapa u okviru međunarodne inicijative ABCD!

Nakon dinamičnog i intenzivnog programa, koji je obuhvatio 8 modula fokusiranih na najvažnije elemente razvoja inovativne poslovne prilike, poput definisanja problema, veličine tržišta i strategije izlaska na tržište, impakta, finansijske strategije i uvežbavanja pitch-a, odabrani startapi dobili su priliku da predstave svoj napredak i dalje planove za razvoj u okviru Demo Dana, organizovanog 29. novembra 2023. godine u Ljubljani, Slovenija.

Na konferenciji posvećenoj deep tech inovacijama, startapi koji su završili ABCD program imali su scenu i 3 minuta za sebe – pitch je trajao taman toliko da predstave najvažnije aspekte svog rada, ciljeve, tim i dalje korake u razvoju i izlasku na tržište. Nakon napornog rada u okviru samog programa, ovo je bila odlična prilika za okupljanje, sabiranje utisaka, upoznavanje i razmenu iskustava, sa posebnim fokusom na diskusiju o tome šta planiraju da rade dalje i kako im projektni partneri potencijalno mogu pomoći u bržem rastu i razvoju.

Čestitamo svima na postignutom uspehu, i želimo svim timovima mnogo sreće u periodu koji dolazi!

Dok se spremamo za sledeću rundu programa i nove timove koje ćemo podržati, prenosimo i delić atmosfere sa Demo Dana u Ljubljani.

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima
Table of content
Related articles