The Alliance of Boundary Crossing for Deep Tech – ABCD, je međunarodna inicijativa, u okviru koje tim EPICentra učestvuje kao jedan od projektnih partnera, a koja je postavila ambiciozan cilj da postane jedan od pokretača značajnih promena u Deep Tech oblasti i glavno središte preduzetničkog ekosistema Zapadnog Balkana, kroz izgradnju kapaciteta, pružanje usluga inkubacije i akceleracije, uspostavljanje snažnih veza sa lokalnim inovacionim ekosistemima i efikasno širenje ostvarenih rezultata.

Nakon uspešnog pilotiranja programa podrške za razvoj Deep Tech startapa u 2023. godini, sada su otvorene prijave za drugu generaciju Founders ABCDeep Tech Startup Support programa!
Program akceleracije će trajati dva meseca (od 7. maja do 5. jula 2024. godine), a fokus je na razvoju i poboljšanju biznis modela i kapaciteta startapa, njihove spremnosti za investiranje i pristup finansijskim potencijalima, kao i na informisanju o mogućnostima koje za razvoj startapa nudi mreža EIT KICs.

Founders ABCDeep Tech program podržaće razvoj otprilike 10 inovativnih, Deep Tech rešenja, čija zrelost tehnologije mora biti najmanje TRL3.
Za učešće u programu mogu se prijaviti startapi iz zemalja Zapadnog Balkana  i Mađarske, koji su ili pravno registrovani nakon 2015. godine, ili će završiti proces registracije za vreme trajanja programa.

Prijave su otvorene do 19. aprila 2024. u ponoć!

Link za prijavu, kao i dodatne informacije o programu, mogu se naći na stranici: https://abcd-project-deeptech.org/founders-abcdeeptech-2024

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima
Table of content
Related articles