Founder Institute Serbia i Impact Hub Belgrade pozivaju sve zainteresovane na Founder Hotseat događaj, koji se održava u četvrtak, 6. juna 2024. godine, sa početkom u 18h, u Impact Hub-u (Makedonska 21, Beograd). Događaj je namenjen svima koji žele da predstave svoju inovativnu poslovnu priliku i dobiju konkretne reakcije i komentare na pitch, ali i onima koji nisu spremni da predstave ideju već žele da čuju druge, prikupe korisne savete, inspirišu se i povežu sa različitim facilitatorima preduzetničkog ekosistema!

Odabrani startapi i inovatori biće pozvani da pitch-uju, a panel stručnjaka će svaki pitch oceniti na skali od 1-5 (bez dozvoljene srednje ocene 3) i pružiti konstruktivne povratne informacije. Bilo da pitch-ujete ili samo posmatrate, ovo je sjajna prilika da naučite nešto više o dinamici startap ekosistema, steknete uvid u poslovnu analizu i vidite kako iskusni profesionalci razmišljaju.

Panel stručnjaka, koji će ocenjivati pitch i dati konstruktivne savete i uvide, čine:

Na događaj su pozvani svi zainteresovani za preduzetništvo, bilo da već imaju svoj startap ili su u početnim fazama ideacije i razvoja, a posebno oni koji žele da vežbaju i dobiju iskren feedback i smernice za što bolji i efektivniji pitch!

Više informacija o samom događaju možete saznati ovde.

Svi timovi zainteresovani za pitch i dobijanje vrednih povratnih informacija mogu se prijaviti klikom na link ispod, prilikom čega će 10 prijavljenih biti odabrani da pitch-uju! Iskoristite priliku da unapredite svoje poslovanje uz pomoć ideja i saveta iskusnih preduzetnika.

Prijavite se!

Ukoliko ne želite da predstavite svoju ideju, ali želite da prisustvujete događaju, čujete startap ideje, vidite kako izgleda pitch prezentacija i saznate kako stručnjaci analiziraju poslovanje drugih startapa, možete se registrovati ovde. Broj mesta na ovom događaju je ograničen, a prijava je obavezna!

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima
Table of content
Related articles