Nakon uspešne prve generacije startap timova, koji su uložili veliki trud da stignu do samog kraja Founder Institute Serbia programa, otvorene su aplikacije za sledeću kohortu!

Founder Institute je najznačajniji i najveći pre-seed akcelerator na svetu, sa razvijenim programima na 6 kontinenata i u preko 95 zemalja. Program je fokusiran na pružanje podrške startapima i inovatorima u ranim fazama razvoja, a kreiran je korišćenjem najboljih praksi direktno iz Silicijumske doline i inputa stotine uspešnih preduzetnika širom sveta.

Program traje punih 14 nedelja, sa maksimalnim fokusom na validaciji poslovne ideje, timu i osnivačima, Go-To-Market strategiji, ili strategiji rasta, kao i radu na pripremi za investicije.

Founder Institute je pokrenut i na lokalnom nivou, u Srbiji, na jesen 2022. godine, a prva generacija startapa dokazala je potencijal lokalnog i regionalnog preduzetničkog ekosistema i praktično pokazala mogućnosti za ubrzani razvoj inovativnih, isplativih i održivih poslovnih prilika. Startap timovi u ovom programu mogli su da se oslone na konstantnu podršku 100+ iskusnih mentora i investitora, dinamičan i intenzivan rad sa ciljem što bržeg izlaska na tržište, pronalazak početnih izvora finansiranja, izgradnju funkcionalnog tima, ali i brojne benefite koji su dostupni svima koji uspešno završe program.

Ukoliko želite da vidite iskustva iz prve generacije, zapratite kanale Founder Institute Serbia programa: Facebook, LinkedIn i Instagram.

Sada je otvoren poziv za drugu generaciju timova koji žele da se posvete razvoju svojih poslovnih prilika! Rane prijave otvorene su do 16. jula 2023. godine, a sve dodatne informacije, kao i formular za prijavu, možete pronaći na linku: https://fi.co/serbia

Reultati govore sami za sebe – FI Alumnisti prikupili su preko 1,75 milijardi dolara finansiranja i grade uspešne biznise širom sveta! Pridružite im se!

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima
Table of content
Related articles