Kompanija Labena je regionalni lider na tržištu laboratorijske opreme iz oblasti farmaceutske, medicinske, prehrambene, petro-hemijske industrije i drugih područja istraživanja i razvoja u akademskim institucijama. Kompanija je ove godine otišla korak dalje, pokrenuvši prvi korporativni startap akcelerator za inovativna rešenja iz oblasti biotehnologije, medicine, farmacije, prehrambene industrije i zaštite životne sredine – Labena Ventures, koji za cilj ima komercijalizaciju poslovnih prilika koje će poboljšati kvalitet života i zdravlja ljudi širom sveta!

Labena Ventures program fokusiran je na globalni rast startapa iz regiona Centralne i Istočne Evrope, kroz pažljivo struktuiran i prilagođen program, mentorski rad sa vrhunskim stručnjacima, značajnu infrastrukturu i opremu za korišćenje, kao i pristup velikoj mreži poslovnih partnera i investitora. Timove očekuje dinamičan rad na razvoju proizvoda i tehnologije i prikupljanju sredstava, ali i konekcije sa potencijalnim investitorima koji raspolažu sa više od 100 miliona evra za investiranje.

Program se sastoji iz nekoliko faza: trodnevni Bootcamp, tromesečna akceleracija i Demo Dan, a kroz sve faze timovi mogu da računaju na konstantnu podršku međunarodne mreže od preko 80 eksperata. Za sve koji uspešno završe program, podrška tu ne prestaje, već se uključuju u mrežu Alumni Growth i dobijaju pristup ekskluzivnim događajima, alatima i resursima, kao i bolje konekcije sa potencijalnim partnerima i investitorima.

Labena Ventures je sjajna prilika za inovatore koji žele brži i usmereniji izlazak na tržište! Prijave su otvorene do 22. maja 2023. godine, a detaljnije informacije o programu, kao i link za prijavu, nalaze se na internet stranici: https://labenaventures.com/

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima
Table of content
Related articles