5. septembra 2023. godine održana je info sesija o programu Founders ABC Deep Tech, koja je imala za cilj da informiše sve zainteresovane startap timove o strukturi i dinamici programa, onome što mogu da očekuju i benefitima koje program donosi, imajući u fokusu njihov razvoj i izlazak na tržište.

Kolege iz partnerskih organizacija Univerzitet Metropolitan u Budimpešti, DisruptiveHub i Business Accelerator UKIM predstavile su viziju koja stoji iza ovog intenzivnog programa, ciljeve koje ceo konzorcijum ima, i dali jasan uvid u program podrške deep tech startapima. Zajedno smo odgovorili na pitanja koja se tiču interaktivnih radionica u okviru programa, mentorskih sesija, posebnih sesija koje će približiti prilike za finansiranje u okviru EIT kick-ova i svih prilika koje će startapi dobiti ukoliko odluče da nam se pridruže na ovom putu.

Za sve one koji su propustili info sesiju, obezbedili smo snimak koji je dostupan na linku: https://photos.onedrive.com/share/AD7D590C3FBB3D1F!20715?cid=AD7D590C3FBB3D1F&resId=AD7D590C3FBB3D1F!20715&authkey=!AMotZdr0vRPglVg&ithint=video&e=cErrMV

Informacije o programu i kriterijume za prijavu možete pronaći ovde.

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima
Table of content
Related articles